Etter selve bryllupsfeiringen så kommer høydepunktet og det er selve bryllupsreisen, hvor man skal kun nyte hverandre på et perfekt sted. På bryllupsreisen skapers det mange uforglemmelige minner.

Bryllupsreisen er en fantastisk tid hvor dere feirer den nye starten på en spennende og kjærlighetsfylt fremtid sammen. Under bryllupsreisen har dere god tid til hverandre og lever gjerne i litt ekstra luksus.

Bryllupsreisen indikerer slutten på en hektisk epoke av livet – nemlig bryllupsforberedelsene, og åpner opp for den neste delen – livet som nygift. Derfor er også bryllupsreisen en viktig del for å finne frem alt det romantiske og alle følelsene en har for hverandre.

Bora Bora

Tanker og følelser som kanskje har blitt lite prioritert under hektiske forberedelser i forkant av selve bryllupet. Det er nok ofte Mauritius, Maldivene, Bora Bora, Thailand, Malaysia og Karibien som står høyt på manges liste over drømmereiser for en slik reise.
Husk også hva dere kan ha rett på om noe går galt på turen fra AirHelp.

Drøm deg bort og realiser drømmer

Det er nesten like mange valg og muligheter for bryllupsreisen som det finnes par som drar på bryllupsreise. Så litt av trikset for en perfekt bryllupsreise er å finne det som er perfekt for dere, og snevre disse ned til dere har funnet akkurat den bryllupsreisen som drømmer er laget av.

En bryllupsreise er en privat og magisk opplevelse, og bør være en reise som dere begge vil minnes og verdsette resten av livet.

Gjør planleggingen av reisen til en koselig romantisk ting dere også har sammen. Diskuter hvor dere vil dra, og hva dere har lyst til å oppleve.

Hva bryllupsreise drømmer er laget av…

Husk også dette selv om det er noe man ofte tenker ikke skjer med «meg». Flyforsinkelser har vært et gjentakende tema de siste årene. Mange har opplevd å sitte mange timer på flyplassen og vente på forsinkede fly. Når flyet er forsinket, kan passasjerene etter EØS-regler ha krav på kompensasjon, eventuelt dekning av forpleining. Hvilken kompensasjon forsinket fly den reisende har krav på avhenger av lengden på reisen, hvor stor forsinkelsen er og hva den skyldes sier AirHelp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *