Vakkert oppdekket i låven hos Snefrids Hus

Sørlandsbryllupet du ønsker deg!
En solfylt dag, eller en smeigedag som vi sier på sørlandet, faller i god smak for de fleste. Vi vil at dagen skal bli så flott som mulig, og sørlandet har som fordel – Været.

Vakkert oppdekket til Bryllup

Prinsessa oppi’ tårnetEtter avtale, skal vi møte ei dame som heter Snefrid. Hun og hennes mann, er eiere av et vakkert sørlands-palass som de har valgt å kalle Snefrids hus. På vei, sees det åkre på begge sider av veien og en slående vakker natur ikledd brune og grønne farger.

Snefrid står i inngangen, smilende og jeg føler meg så absolutt velkommen med en gang.
Hun gir meg en flott omvisning av det store festlokalet, som har to store åpne rom, med lysekroner, man bare faller pladask for med en gang. Like etter kommer vi til soverommene, kjøkken og bad, hvor det er er god plass til selve brudeparet, og de nærmeste. Her kan man overnatte, og lett bo sammen noen dager.

Om man blir invitert opp i et prinsessetårn, takker man selvsagt ikke nei til den sjansen, tenker jeg i det Snefrid  nettopp har invitert meg til nettopp – prinsessetårnet.
Vi setter oss rundt et bord, midt i rommet. Dette er et rom som virkelig får en til å føle seg avslappet, med en flott lysekrone i taket og vinduer som slipper det gode solskinnet inn i det vakre tårnet.

Vakre Snefrids Hus

«Et lite eventyr»
Hun forteller meg at det er et lite eventyr, hver gang et bryllup blir arrangert hos henne. Det å være tilstede i livets store øyeblikk, er noe av det kjekkeste med å holde bryllup. Det er unikt når paret er med på å finne sin egen stil, som gir personlig preg. Snefrid er flink til å gi gode råd, men har alltid parets ønsker, mest i fokus.

Snefrids hus ligger nært til skog og mark, og mange par velger å fotograferes her, forteller hun. Man kan for eksempel velge å ta bilder rett før kaffe og kake blir servert. Det er det mange som gjør forteller hun. (Vakkert lys og en romantisk stemning)

Det er som tenkelig at de travleste dagene for Snefrid er om sommeren. Det er også veldig nydelig her om vinteren, legger hun til. Så det går også fint an å ha vinterbryllup på sørlandet, selv om det er mer vanskelig å forutse hvor mye snø og nedbør det vil være, enn steder som Nordkapp. Hun forteller at de nå har et bryllup i April, som de holder på å forberede seg til.

– Maten som blir servert i bryllupene, er kortreiste. Kokkene som jobber her på kjøkkenet har en meny som strekker seg langt etter kundens behov, -med mat fra bunnen av nevner hun.
De har blant annet nypoteter fra Reddal, og det er også mange flotte blomster og bær å plukke her hos oss forteller Snefrid.

Snefrids hage klar for bryllup

«Finnes det noen ulemper med sørlandet, mon’tro?»– det må være svært lite! Været gjør at vi kan dyrke det meste her. Hun forteller at de nettopp har plantet Aprikostrær, og andre eksotiske slag av planter.

Lek og moro!
Mye av det som går igjen av uteaktiviteter er kubbespill. Hvor kult er ikke det, at bruden også har mulighet til å være med. De har også små fotballmål og badminton, som er kjempe gøy å finne frem. Her kan man gå inn og ut som man vil til langt på kveld forteller hun.

«Skal være veldig avslappet!»

Jeg konkluderer med at det å kunne komme til Sørlandet, bli mottatt med åpne armer, må være midt i blinken for kommende brudepar. Snefrid tilbyr ikke bare en avslappet bryllupsfeiring, hun har også en egen butikk, hvor hun selger alt fra smykker fra kjente designere, og til ting som hun selv lager.

Hun har også et stort utvalg av herre dresser og utallige brudekjoler Snefrid har designet selv eller som er fra kjente merker som Bianco Evento, Demetrios, Nixa Design, Orea Sposa, Platinum by Demetios, White One.

Vakker brud i Snefrids design

Nettbutikk – http://www.snefridshus.no/brudekjoler.html
Snefrids Hus – https://sijabra.com/leverandoer/Snefrids-Hus
Brud – https://sijabra.com/leverandoer/Snefrids-Brud
Brudgom – https://sijabra.com/leverandoer/Snefrids-Brudgom
Brudestyling – https://sijabra.com/leverandoer/Snefrids-Brudestyling

Artikkel skrevet av : Sandra Høgsås for Memoria AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *