Planlegger dere en uforglemmelig vielse i utlandet? Velg Ungarn hvor dere kan ha et fantastisk, overdådig bryllup på en kostnadseffektiv måte.

Planlegger dere bryllup i utlandet? Drømmer dere om å ha vielse på et romantisk slott eller på en gård på landet? Eller vil dere ha et avslappet, mer intimt bryllup med en liten, men kul fest etterpå? Kanskje ønsker du en grandios vielse i en gammel kirke med historiske tradisjoner? Ungarn har alle muligheter.

Vi anbefaler Ungarn hvor det kan bli rimeligere enn i Norge. Vi har lang erfaring i å organisere opplevelser, og vi er fleksible og våre tjenester er alltid tilpasset din “lommebok”. Dere kan velge hovedstaden som kryr av fine, historiske bygninger, små butikker og koselige restauranter. Eller ikke så langt fra hovedstaden finnes det gamle slott, villaer og herregårder som er egnet for en uforglemmelig vielse og bryllupsfest.

Sjekk ut mer her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *